MC75 Historie

 

 

pic2-historie

Mc 75 opstod den 1 januar 1975 og da formålet dengang var at køre motorcykel og hygge sig med en øl eller flere og skrue og rode på datidens fantastiske cykler. Ja så var valget af navn jo lige så nemt, og lige til,som det var at justere kaburator på en Honda 400 four.
Så den 1 januar blev Mc 75 født og navnet, ja og da af navnet der jo lå lige til højre benet.

Klubhuset i 1975 den spæde start.

pic1-historie

Det første klubhus var i den gamle realskole  som nogle få år for inden var blevet lukket ned og derfor var det oplagt til netop vores brug.
Allerede dengang startede et nært samarbejde med Hammel kommune som siden da kun, har udviklet sig positivt og til stor glæde og gavn for begge parter.

Rent faktisk er vi så priviligeret hos Mc 75 at der stadig er medlemmer der har været med helt fra den spæde start og frem til idag.

Men vi skulle flytte-også mere end en gang.

klubhuset-p-italiensvej

Næste stop på vores vej, da kommunen traf beslutning om at  den gamle realskole skulle rives ned, blev for vores vedkommende et hyggeligt nedlagt landbrug på italiensvej i udkanten af Hammel.
Men i 1998 nedbrændte vore klubhus på Italiensvej og i den forbindelse blev vi istedet henvist af Hammel kommune til en dejlig grund på Englandsvej hvor vores mange medlemmer lagde et kæmpe arbejde i at opføre et helt nyt klubhus.

Englandsvej 10- det første klubhus.

klubhus-inden-brand

Det at flytte ind i et hus som allerede står på en grund, er så absolut ikke det samme
som at få en lækker grund som man skal til at bygge et helt nyt hus på.
Og det har ikke bare krævet planlægning men også utrolig meget af en frivillig indsats fra de enkle medlemmers lyst og evne til at bygge og arbejde på et helt nyt klubhus.

Og fra 1998 og frem til vores generalforsamling den 10/3-2001 blev der bygget, og på netop den general forsamling blev de sidste bygnings opgaver delt ud.
Men netop disse sidste opgaver blev aldrig udført, for ganske kort tid efter den general forsamling blev vores klubhus for anden gang brændt ned.
Nu kunne man rimeligvis nok forstille sig,og det var faktisk et stort emne dengang at simpelthen opgive at bygge et nyt klubhus fordi medlemmerne vel var lidt mere, end bare små trætte af at bygge og bygge uden sådan set at komme meget længere alligevel.

Men det skulle vise sig at man ikke lige tager livet af en motorcykel klub i Hammel, sådan bare fordi bygningerne brændes ned, så derfor blev der igen bygget på Englandsvej.

Englandsvej 10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja det utrolige skete faktisk, de mange medlemmer da i deres fritid havde lagt i et evigt byggerod siden 1998 tog hul på opgaven igen, og med hvilket resultat til følge.
At vi i dag har nogle fantastiske rammer og lokaler skyldes alene nogle ihærdige medlemmer der simpelthen ikke ville acceptere endnu et nederlag der kunne ligge Mc 75 i graven dengang, og det er vi mange der i dag skal huske at være taknemlige for. Uden deres iver og gå på mod havde vi nok ikke været her i dag.
Så en vigtig del af Mc 75 og historien om klubben er skabt af såvel nuværende og tidligere medlemmer der simpelthen ikke lod sig knække, Således skriver vi i Mc 75 hver eneste dag videre på den historie som mange andre har været med til at skabe.

2015 Så flytter vi igen
DSC_0014-001

2015  Midlertidig adresse Industrivej 16

DSC_0031

2016 Nyt klubhus på Englandsvej 16

image